Boeken- en Snuffelmarkt was weer top!

. In onze kerk heeft de grote boeken- en snuffelmarkt weer plaatsvonden.

Allerlei huisraad, keukenspullen, servies, boeken en speelgoed werden aangeboden. Nadat de kerk was omgebouwd en de duizenden gesorteerde boeken in dozen op de kramen lagen, het snuffelwaar was uitgepakt, kon de markt zaterdag beginnen.

De deuren werden om 12:00, uur geopend…..een golf van kooplustigen spoelde de kerk in. Velen gelijk richting boeken. Ook de snuffelspullen konden rekenen op veel belangstelling. Wat een bedrijvigheid, geweldig om dat weer mee te maken! In de hectiek was het hard werken.

Vanaf 14.00 uur werd het gezellig druk. Zondag stond maar een 15 tal mensen te wachten om naar binnen te kunnen. Wat een verademing met zaterdag! De hele dag een informeel sfeertje. Iedereen had tijd voor een praatje, kopje koffie erbij, broodje… het was echt genieten.

De kraam met informatie over het 125 jaar Engelmunduskerk en de festiviteiten daaromheen werd goed bezocht.

Het resultaat van beide dagen mag er zijn. Na aftrek van kosten was de opbrengst € 2.866,80. Ook deze markt was dus weer een succes! Mede door de inzet van vele vrijwilligers De opbrengst is direct gebruikt voor onderhoud aan de kerk.

Wilt u boeken, CD’s, glaswerk etc. inbrengen, dan kan dat op elke eerste zaterdag van de maand
van 9:30 tot 11:30 uur, rechts naast de kerk of bel 0255 511 091.