Zaterdag: Heel Driehuis Bakte!

. Ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan van de Engelmunduskerk werd er op zaterdag 6 april een bakt wedstrijd georganiseerd.    “Heel Driehuis Bakt” had als thema: Engelmunduskerk – 125 jaar “Het Hart van Driehuis”. Op zaterdag werden heel wat taarten de kerk binnengebracht. Voor kinderen t/m 12 jaar was er cupcake wedstrijd met hetzelfde thema. 

Tijdens het concert van de “Delta Singers” beoordeelden de jury de ingebrachte taarten en cupcakes.            De patissier Cees Holtkamp (van de befaamde Croquetten) uit Amsterdam, banketbakkers Vincent Schmidt uit Driehuis en Ben Vreman uit Santpoort, alsmede fijnproever Wim Wilms Floet vormden samen de jury.

Van die prachtige taarten en cupcakes werden foto’s gemaakt, helaas moest er een keuze gemaakt worden en ziet u wat een moeite er gedaan is om de mooiste en vooral smakelijkste taart of cupcake te maken.

 

De jury had het niet makkelijk, er werden per taart en cupcake lijsten ingevuld om zo eerlijk mogelijk tot de puntentelling te komen.

 

Ondertussen was heel gezellig in de kerk,  de “Delta Singers” zongen gezellige liedjes en de toeschouwers konden over de schouders van de jury-leden meekijken hoe hoe alle lijsten werden ingevuld. 

 

 

En dan is het nu tijd om de winnaars beskend te maken: cubcakes 1 ste, Emma en Mia, 2e Anna Kieverstein, 3e Ellemeine en Lilienne Masteling. Ik weet niet of die namen goed gespeld zijn. Taarten: 1ste, Lotte Levin, 2e, Linda Vink en 3e Brigitte Banning.