Geschenkenveiling

. DE GEZELLIGE GESCHENKENVEILING VAN ONZE KERK STAAT WEER VOOR U KLAAR! Zaterdag 5 oktober

De warme oliebol van Harm en het vers kopje koffie staan weer voor u klaar. Vlakbij huis en met bekenden om u heen. Even bijpraten en de gekochte aanwinsten aan elkaar laten zien.
De geschenkenveiling, rondom het hart van Driehuis, trekt jaarlijks honderden bezoekers, kom ook! Struin over de markt op het kerkplein en vind unieke 2e hands spullen, boeken, curiosa, of zilverwerk. Koop alvast bloembollen voor het voorjaar of ga even langs de kraam met de prachtige bloemstukken. De kramen starten om 9:00 uur, wees er op tijd bij, de mooiste spullen zijn het eerste weg.

U kunt ook loten kopen voor prachtige prijzen.
En onder de bezielende leiding van veilingmeestrer John Vink is er weer de veiling, dat wordt natuurlijk een prachtig evenement.
Geschonken goederen van de winkeliers uit Driehuis, IJmuiden, Santpoort en de Velserbroek worden per opbod verkocht. De opbrengsten vormen een onmisbare bijdrage voor het nood zakelijk onderhoud van onze fraaie kerk. Meer dan 30 vrijwilligers zullen deze dag tot een succes maken. U bent van harte welkom!