Op 5 november: “Film”

<DE FILM: ‘ WHERE ARE YOU ADAM? ‘

Monniken die opgaan in werk en gebed
‘Where are you, Adam?’ deze bijzondere film is op 5 november om 19:30 uur te zien in de parochiezaal naast de Engelmunduskerk in Driehuis. Het is een unieke documentaire en geeft een inkijkje in het leven van de monniken op het Griekse schiereiland Athos. Op een eerbiedwaardige wijze toont ze een wereld waar de tijd niet door de klok wordt beheerst. We zien mensen die helemaal opgaan in hun werk en gebed.

Getuige mogen zijn van verborgen wereld
‘Where are you, Adam?’ laat je intiem en dichtbij getuige zijn van een verborgen wereld. Zo intiem zelfs, dat het soms bijna ongemakkelijk wordt. Als kijker mag je voor even onderdeel zijn van de levenssfeer van de monniken. Een uniek voorrecht. Al zo’n 200.000 mensen in 15 landen hebben de film gezien. De entreekosten zijn €10 per bezoeker. Na afloop van de film kunnen vragen gesteld worden aan Alexander Plyska, diaken en maker van de film, terwijl u voor €1 koffie/thee kunt verkrijgen.

Opbrengst voor families in Oekraïne
De in Nederland wonende Katia Novikova vertaalt de vragen en zij zorgt ervoor dat de volledige opbrengst terecht komt bij families in het oorlogsgebied van Oekraïne.